Почетна             Школа               Запослени             Ученици              Родитељи              Тендери              Учимо другачије             Контакт          

Засади дрво

       Трећи циклус пројекта "Засади дрво" под називом "Четири годишња доба" у организацији Министарства просвете и технолошког развоја, званично је почео 3. септембра 2021. г. у Ботаничкој башти "Јевремовац" и трајаће до априла 2022. године. Планирана је садња 200.000 садница широм Србије. Идеја је да се у реализацију пројекта укључе најмлађи како би се од најранијег доба развијала свест о очувању здраве животне средине.

       Као и све школе у Србији и наша школа је добила две саднице белог бора, а њихова садња у дворишту школе је била организована 24. фебруара 2022. године. У садњи су учествовали домар школе, прваци са својом учитељицом Данијелом Живић и старији ученици, учесници пројекта Једносменски рад "Садимо одељењске вртове" са својом наставницом Бранком Видицки.

       Акцију су испратиле директорка и психолог школе.

Прикупљање новогодишњих пакетића

Сваке године ученици наше школе учествују у акцији солидарности коју организује Црвени крст Земун. Као и сваке године, акцију прикупљања пакетића која је била завршена 24. децембра 2021. године, водила је психолог школе Светлана Миловановић. Ове године су наши ученици прикупили 34 пакетића и на најбољи начин учествовали у акцији "Један пакетић, много љубави".

 

Покажи шта знаш 2020

         У оквиру манифестације "Покажи шта знаш", ученици 2. и 3. разреда су са својим учитељицама, поштујући све мере Кризног штаба и МПНТР, припремили кратке рецитације и мотивационе поруке за своје вршњаке.

          Захваљујемо учитељицама Ксенији, Виолети и Биљани на великом ангажовању, као и наставнику ликовне културе Банету који се побринуо за монтажу.

Видео можете погледати овде.

Маскенбал

У нашој школи се већ неколико година у последњим децембарским данима одржава маскенбал у коме учествују ученици млађих разреда са својим учитељицама и предшколци са својом васпитачицом. Ове године маскенбал је одржан 27. децембра и прошао је у веома добром расположењу.

Подељена срећа два пута је већа

     Чланови Вршњачког тима наше школе обележили су Дечју недељу радионицом "Подељена срећа два пута је већа" како и гласи мото овогодишње Дечје недеље. Ученици су прво извлачили папириће са именима другарице или друга из различитог одељења, а затим бирали какав ће поклон за изабрану особу да направе. Могли су да бирају између цртежа, колажа, кестења, шкољки, лоптица од стиропора. 

     Поред руководиоца вршњачког тима радионици су присуствовале директорка и психолог школе као и наставница Стојанка која је помогла у реализацији ове радионице.

Још чланака...

Поткатегорије

Путања

ПочетнаУченици
Joomla templates by Joomlashine