Почетна             Школа               Запослени             Ученици              Родитељи              Тендери              Учимо другачије             Контакт          

Осмаци у Музеју илузија

Музеј илузија је јединствени музеј магије у Београду. Ученици 8/1 су са својом разредном Драганом Радујко 7. септембра посетили ово занимљиво место, доживели нова искуства и поделили их са својим другарима. И наш друг Р. који се иначе плаши јаких звукова, био је одушевљен овом посетом. Браво за разредну, дружења и нова искуства!

Успешно у нову школску годину

         Обавештавамо ученике да школска 2022/2023. година почиње 1. септембра. За ученике од 2. до 8. разреда  настава почиње у 8.00 часова.

         Свечани пријем ученика 1. разреда биће одржан у 10.00 часова у холу школе. 

         Свим ученицима желимо успешну нову школску годину!

 

                                                                                                                 Директорка Јасмина Стојчић и колектив школе

Прикупљање новогодишњих пакетића

Сваке године ученици наше школе учествују у акцији солидарности коју организује Црвени крст Земун. Као и сваке године, акцију прикупљања пакетића која је била завршена 24. децембра 2021. године, водила је психолог школе Светлана Миловановић. Ове године су наши ученици прикупили 34 пакетића и на најбољи начин учествовали у акцији "Један пакетић, много љубави".

 

Засади дрво

       Трећи циклус пројекта "Засади дрво" под називом "Четири годишња доба" у организацији Министарства просвете и технолошког развоја, званично је почео 3. септембра 2021. г. у Ботаничкој башти "Јевремовац" и трајаће до априла 2022. године. Планирана је садња 200.000 садница широм Србије. Идеја је да се у реализацију пројекта укључе најмлађи како би се од најранијег доба развијала свест о очувању здраве животне средине.

       Као и све школе у Србији и наша школа је добила две саднице белог бора, а њихова садња у дворишту школе је била организована 24. фебруара 2022. године. У садњи су учествовали домар школе, прваци са својом учитељицом Данијелом Живић и старији ученици, учесници пројекта Једносменски рад "Садимо одељењске вртове" са својом наставницом Бранком Видицки.

       Акцију су испратиле директорка и психолог школе.

Маскенбал

У нашој школи се већ неколико година у последњим децембарским данима одржава маскенбал у коме учествују ученици млађих разреда са својим учитељицама и предшколци са својом васпитачицом. Ове године маскенбал је одржан 27. децембра и прошао је у веома добром расположењу.

Још чланака...

Поткатегорије

Путања

ПочетнаУченици
Joomla templates by Joomlashine