Почетна             Школа               Запослени             Ученици              Родитељи              Тендери              Учимо другачије             Контакт          

Прикупљање новогодишњих пакетића

Сваке године ученици наше школе учествују у акцији солидарности коју организује Црвени крст Земун. Као и сваке године, акцију прикупљања пакетића која је била завршена 24. децембра 2021. године, водила је психолог школе Светлана Миловановић. Ове године су наши ученици прикупили 34 пакетића и на најбољи начин учествовали у акцији "Један пакетић, много љубави".

 

Маскенбал

У нашој школи се већ неколико година у последњим децембарским данима одржава маскенбал у коме учествују ученици млађих разреда са својим учитељицама и предшколци са својом васпитачицом. Ове године маскенбал је одржан 27. децембра и прошао је у веома добром расположењу.

Подељена срећа два пута је већа

     Чланови Вршњачког тима наше школе обележили су Дечју недељу радионицом "Подељена срећа два пута је већа" како и гласи мото овогодишње Дечје недеље. Ученици су прво извлачили папириће са именима другарице или друга из различитог одељења, а затим бирали какав ће поклон за изабрану особу да направе. Могли су да бирају између цртежа, колажа, кестења, шкољки, лоптица од стиропора. 

     Поред руководиоца вршњачког тима радионици су присуствовале директорка и психолог школе као и наставница Стојанка која је помогла у реализацији ове радионице.

Покажи шта знаш 2020

         У оквиру манифестације "Покажи шта знаш", ученици 2. и 3. разреда су са својим учитељицама, поштујући све мере Кризног штаба и МПНТР, припремили кратке рецитације и мотивационе поруке за своје вршњаке.

          Захваљујемо учитељицама Ксенији, Виолети и Биљани на великом ангажовању, као и наставнику ликовне културе Банету који се побринуо за монтажу.

Видео можете погледати овде.

Земун са старих разгледница

У Галерији КЗМ у Косовској улици отворена је изложба фотографија ”Земун са старих разгледница”, коју је приредило Туристичко друштво ”Земун” у оквиру програма Дани европске баштине.Тема овогодишње манифестације Дани европске баштине је ”Наслеђе и образовање” – Знање за будућност.

Изложби су присуствовале психолог школе Светлана Миловановић као и представнице Ученичког парламента Ана Марија Андрејић и Ивона Лимани.

Још чланака...

Поткатегорије

Путања

ПочетнаУченици
Joomla templates by Joomlashine