Почетна             Школа               Запослени             Ученици              Родитељи              Тендери              Учимо другачије             Контакт          

Билтен "Чувари белог јасена"

 

Ученици који су заинтересовани за технику и информатику, као и заштиту животне околине, постали су носиоци пројекта "Чувари белог јасена" који су покренуле наставнице Ивана Ђурђевић, Ивана Бастаја и Гордана Јовановић. Тема пројекта била је заштита животне околине у нашем школском дворишту. Желели смо да дамо свој допринос овом веома важном глобалном питању тако што ћемо почети од свог дворишта. 

Циљ нашег пројекта био је да се подигне свест о заштити и очувању животне средине, а затим да кроз разне активности ученици науче како да се брину о биљкама у својој школи, да се оспособе да разликују дрвеће у свом окружењу, да науче шта је рециклажа и развијају заједништво и тимски рад.

Богатство биљног света нашег школског дворишта приказали смо у билтену који носи назив „Чувари белог јасена“. Вршњачки тим и чланови еколошке секције помогли су у прикупљању материјала за билтен који је остао у електронској форми и може се видети овде. На тај начин желели смо да уштедимо папир и спасимо живот бар једном дрвету.

Уредник билтена је руководилац вршњачког тима Гордана Јовановић.

 Чувари белог јасена

 

Путања

ПочетнаУченициНаша такмичењаБилтен "Чувари белог јасена"
Joomla templates by Joomlashine