Почетна             Школа               Запослени             Ученици              Родитељи              Тендери              Учимо другачије             Контакт          

Деца у саобраћају

Вршњачки тим наше школе одржао је радионицу на тему Деца у саобраћају. На првом делу радионице ученици су гледали истоимену презентацију и коментарисали занимљиве ситуације са слика. Затим су добили материјал и правили су, бојили и секли саобраћајне знакове од разног материјала, картона, креп папира, колаж папира, пластелина. На сваком столу се налазила књижица о саобраћају коју нам је за ову прилику из библиотеке донела Наташа Спасојевић, библиотекарка школе. Несебично нам је помогао и наставник техничког образовања Златко Голић који је из своје учионице дао плакате са саобраћајним знацима и ставио их на  зидове учионице. Током целе радионице наставница француског језика Драгана Радујко и наставница географије и руководилац Вршњачког тима  Љиљана Ђорђевић помагале су ученицима да спроведу своје идеје у дело.

Нашу радионицу су посетили и комесар Савета Европе за људска права Нилс Муижниек са сарадницима и представници Министарства просвете као и директорка и психолог наше школе. Они су питали ученике да ли има насиља у школи и како се ученици међусобно слажу. Одговори ученика пренели су атмосферу добрих међуљудских односа у нашој школи.

Захваљујемо колегама на срдачној сарадњи и поздрављамо госте који су увек добродошли на нашим радионицама.

 

 

                                                                                                                                      Руководиоци Вршњачког тима

Путања

ПочетнаУченициВршњачки тимДеца у саобраћају
Joomla templates by Joomlashine