Почетна             Школа               Запослени             Ученици              Родитељи              Тендери              Учимо другачије             Контакт          

Наставници у акцији

Регионална конференција едукатора под називом „Наставници у акцији“ одржана је од 23. до 26. августа у Сарајеву. Десету, јубиларну Конференцију реализовала је организација Step by steрДомаћин је, као и увек, град у Босни и Херцеговини. Ове године је скупу присуствовао велики број васпитача, наставника и професора из региона.

Одржан је велики број сесија на којима су наставници представили своју праксу, иновативне методе рада и пројекте.

Конфернција је отворена Пленарном сесијом на којој су додељене награде за иновативне наставнице и наставнике у 2017. години. Потом су учесници представљали своје Праксе. Један део Конференције су биле радионице организоване на улицама Сарајева на којима су родитељи са својом децом различитог узраста радо учествовали.

Организатор се потрудио да учесницима обезбеди и богат културно-забавни програм попут вожње жичаром, посете музејима, промоције књига, обилазак града...

Захваљујући Центру за интерактивну педагогију и пројекту Доступно и квалитетно образовање за девојчице и дечаке Роме и наша школа је имала част и задовољство да буде део овогодишње Конференције. Господин Борис Спасић испред Центра за  интерактивну педагогију, госпођа др Снежана Вуковић испред Министарства просвете и господин Дејан Шиљак испред Организације Save the children упознали су колеге из региона са пројектом у који је укључена и наша школа. У презентацији пројекта учествовали су и представници школа, а наш представник је била наставница француског језика Драгана Радујко, главни координатор овог пројекта у ОШ „Сутјеска“.

                          Драгана Радујко, наставник француског језика

Путања

ПочетнаПројекат Save the ChildrenНаставници у акцији
Joomla templates by Joomlashine