Почетна             Школа               Запослени             Ученици              Родитељи              Тендери              Учимо другачије             Контакт          

Уређење школског дворишта

Вршњачки тим  и еколошке секције наше школе су 24. септембра 2018. године извели акцију Уређење школског дворишта. Учесници су били чланови секција као ученици – ментори и активни учесници пројекта. Циљ акције је био подизање еколошке свести ученика о важности очувања животне средине. Деца која су учествовала у акцији, а и ученици и ученице који нису били директно укључени у активност, настављају бригу о посађеном цвећу. Део школског дворишта је сада лепши и боравак на великом одмору је свима пријатнији. Ученици кажу да су се осећали лепо јер су били корисни, дружили се и забавили. Радо би уредили још неки део дворишта.

Лепо и добро је то што смо учили једни од других како се сади цвеће. Атмосфера је била одлична. Није нас омела ни кишица која је почела да пада таман да залије цвеће. Сви су били изузетно мотивисани за овакву врсту рада.

Позитивну промену у школским дворишту су поздравили и станари из околних зграда.

Реализатори ове акције су били руководиоци Вршњачког тима наставнице Гордана Јовановић и Љиљана Ђорђевић, наставница биологије Бранка Видицки и наставница француског језика Драгана Радујко.

Путања

ПочетнаПројекат Save the ChildrenУређење школског дворишта
Joomla templates by Joomlashine