Почетна             Школа               Запослени             Ученици              Родитељи              Тендери              Учимо другачије             Контакт          

О школи

У Задругарској улици број 1, окружена зградама и дрвећем, налази се наша Основна школа „Сутјеска“. Око 450 ученика похађа наставу у две смене. Настава се одвија у 19 кабинета, а понос наше школе су две мултимедијалне учионице са 40 рачунарa који су допринели осавремењивању наставе како информатике тако и других предмета.

Страни језици који се уче у школи су француски и енглески.

Школа има травнато фудбалско игралиште, игралиште за мале спортове и велику и малу фискултурну салу.

За ученике од 1. до 4. разреда организован је дневни боравак од 6 до 16 часова.

У школи је отворено и одељење за предшколце. Опремљена је посебна учионица у којој две групе малишана проводе време и изводе активности са својом васпитачицом.

Нису ученици једини који стичу нова знања. Њихови учитељи и наставници редовно похађају семинаре који се одржавају у школи и ван ње ради усавршавања и побољшања квалитета наставе. Школа је пре неколико година ушла у пројекат „Школа без насиља“ тако да се сви у школи трудимо да школа буде сигурно и безбедно место за све.

Упоредо са часовима редовне наставе ученици учествују и у ваннаставним активностима. У нашој школи постоје и раде различите секције: језичке, спортске, уметничке, секције природних наука, а значајан је хор који учествује на свакој приредби и свечаности у школи.

Велика пажња се поклања индивидуалним способностима и склоностима ученика. Трудићемо се да добре резултате остварујемо и даље и да будемо запажени у својој општини и граду.

Путања

Joomla templates by Joomlashine