Рођендан школе

        Педесет четврти рођендан наше школе 11. маја 2018.г. обележен је приредбом коју је осмислила и припремила наставница српског језика Стојанка Стојевски у сарадњи са учитељицама Мирославом Вучковић, Олгицом Фикет, Биљаном Пилиповић, наставницом музичке културе Маријом Мутавџић и наставницом српског језика Горданом Јовановић. 

        Директорка је поздравила госте и поделила књиге и захвалнице сарадницима и ученицима који су били успешни на такмичењима и конкурсима. Програм је изведен испред замка који је направио и осликао наставник ликовне културе Бане Гавриловић. Ученици су рецитовали песме о принчевима и принцезама, шестаци су на духовит начин говорили о школи, а трећаци су као прави глумци извели представу "Заљубљене ципеле". Песма Данијела Селмановића коју су отпевале ученице осмог разреда Мерсина и Мелиса Емини била је веома запажена.

        Захваљујемо свима који су на било који начин допринели да наша приредба успе, а нарочито наставнику техничког образовања Златку Голићу који нам је пруижио техничку подршку.

Путања

ПочетнаШколаРођендан школе