Почетна             Школа               Запослени             Ученици              Родитељи              Тендери              Учимо другачије             Контакт          

Мисија и визија школе

Мисија и визија ОШ "Сутјеска"

 

Мисија

  • Учинити школу привлачном за сву децу из окружења.
  • Унапредити све облике образовно-васпитног рада кроз планирање, припремање и реализовање наставних и ваннаставних активности на начин који омогућава ученицима и наставницима да остварују разнолика интересавања.
  • Прихватање тимског рада на нивоу у коме је заједничко планирање и примена природан део процеса рада.
  • Реализација циљева кроз сарадњу са различитим интересним групама које су укључене у образовно-васпитни процес.
  • Наши главни принципи у таквом раду су креативност, доследност, комуникација, конструктивност.

Визија

Желимо школу коју би радо похађали сви ученици из окружења, у коју ће се вратити ученици са наше територије у школске клупе. Тежимо школи у којој ће се створити услови у којима ће ученици и наставници моћи да задовоље све своје потребе, развију знања и остваре своја интересовања. Рад у оквиру тимова који међусобно сарађују и покрећу личне и тимске потенцијале. Наша визија је школа у којој сви ученици у свим областима рада могу да користе предности савремене технологије, са жељом да сами истражују нове могућности у образовном процесу. Школа у којој ће се радити савременим наставним методама и облицима рада уз поштовање индивидуалности ученика. Ученици заинтересовани за учење у оквиру редовне наставе и кроз ваннаставне активности. Школа у којој се деца радо окуплљају, а наставници раде са ентузијазмом.

 

Путања

ПочетнаШколаМисија и визија школе
Joomla templates by Joomlashine