Почетна             Школа               Запослени             Ученици              Родитељи              Тендери              Учимо другачије             Контакт          

Чаролија

У време кад нам се у животима дешавају неке нежељене и тешке ствари,  у време изолације и пандемије, неки чланови колектива школе смогли су снаге да покажу да се песмом може побећи од стварности. Постоји нека чаролија која ће нас сачувати од свих страхова, од болести и лоших завршетака. Зато су,  свако из свог дома и окружења,  неке наше колеге повезале стихове песме Мирослава Антића "Чаролија" у поруку коју шаље наша школа. Детињство је чаролија која увек траје и они који су сачували дете у себи имуни су на сва зла овог света.

Драга децо, ово су стихови за вас. Надамо се да сте добро и да ћемо се ускоро поново видети у школи. Желели смо да вам покажемо да мислимо на вас и да вас охрабримо у овом, не тако лепом времену.

Учите, усавршавајте се, играјте, певајте, рецитујте, волите...јер живот је један. Поздрављају вас ваши наставници!

Стихове рецитују: Светлана Миловановић, Бранка Поповић, Наташа Спасојевић, Бане Гавриловић, Ксенија Кукрић, Мира Чикош, Биљана Пилиповић Стојиљковић и Јасмина Стојчић.

Идеја: Јасмина Стојчић

Техничка обрада, монтажа, избор музике: Бане Гавриловић

Путања

Joomla templates by Joomlashine