29.11.2023.

Инструкције за дигиталну пријаву за завршни испит

Сви ученици који завршавају осми разред у школској 2023/2024. години полажу завршни испит, за који је потребно извршити пријаву. Пријаву ученика за  завршни испит   врше    родитељи, односно други   законски заступници, у периоду од 1.12.2023. до 29.12.2023. године преко портала Моја средња школа, који се налази на интернет адреси:

Моја средња школа је специјализовани портал посвећен завршном испиту, пријемном испиту, као и упису ученика у средњу школу, чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе. У овој фази коришћења портала, пријаву за завршни испит могуће је урадити искључиво корисничким именом и лозинком коју користите за пријаву на портал есДневник.

Свa информације за коришћење портала и реализацију активности, као и пратећи материјал (обрасце, упутства)  можете пронаћи на порталу, у делу „Подршка“.

У делу „Подршка“ се налазе информације које су вам неопходне за пријаву (логовање) на портал, као и информације за поступак пријаве ученика за завршни испит. У наредним фазама реализације активности, у упутствима ће се налазити информације које се односе на реализацију завршног испита и уписа ученика у средње школе.

Пријаву за завршни испит, осим преко портала Моја средња школа, можете урадити и непосредно у школи, попуњавањем одговарајућег обрасца.

Ове године смо за потребе слања информација и обавештења везано за завршни испит, пријемне испите и упис у средњу школу отворили Вајбер канал МОЈА СРЕДЊА ШКОЛА – Инфо канал. Уколико желите да се прикључите овом Инфо каналу, потребно је да Вашим мобилним телефоном скенирате QR код на слици.

Scroll to Top